Pepp-kalender 2023

Internett er fullt av høytflyvende memes om at om du bare tenker positivt, så blir alt bra. Alle som har levd et vanlig liv med småbarn, familieproblemer, psykisk uhelse eller hindringer av ulike slag vet at det ikke er så lett å alltid ha sola i ansiktet. 


Selv har jeg levd et liv med psykisk uhelse nær meg siden jeg var barn, og det var ikke før i godt voksen alder jeg innså hvor mye det hadde preget meg, begrenset meg og skapt hindringer for meg – og at jeg faktisk selv ble en del av psykisk uhelse-statistikken.
For jeg satte jo alltid alle andre foran meg selv, ikke sant? Tok vare på mann og barn, hjalp med lekser, syke foreldre, hadde en krevende jobb. Jobbet 130 % – minst.

Dro på jobb samtidig som jeg håpet at jeg skulle kræsje, brekke et bein eller bli syk så jeg ikke behøvde å gå – for jeg ante ikke hvor jeg skulle hente energi fra for å komme igjennom en eneste dag til.

Likevel fortsatte jeg – helt til jeg traff veggen med et smell.

Høres det kjent ut?

Da er det ganske irriterende at man får kommentarer som «Du må bare tenke positivt!» når man ikke engang vet hvordan man skal orke å komme igjennom dagen.

Derfor laget jeg denne kalenderen og dedikerer den til DEG!

Jeg heier på deg! På oss! Som av og til synes at livet kan være litt MYE, og som behøver en påminnelse om at vi er bra nok akkurat som vi er og at vi må feste oksykenmasken på oss selv før vi hjelper andre.

Jeg håper du får et superbra 2023!

Og du – hvis du skriver den ut med to sider pr A4-side kan du klippe månedene fra hverandre og henge kalenderen på kjøleskapet.

Her ser du hvilke utskriftsinnstillinger du kan bruke (PC) (klikk for bilde).